Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Anti-graffiti protectiv Strip Vapor 1 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bellinzoni
Cod produs
40979
Out Of stock
Descriere
Produs pentru protectia fatadelor exterioare, zidurilor si obiectelor decorative (statui, fantani, vase, etc.) din piatra naturala (marmura, granit, travertin, pietre calcaroase), caramida, beton, etc. impotriva inscriptionarilor graffiti realizate cu vopseluri comune.

Formula sa speciala sigileaza porozitatea materialului si nu permite vopselei sa patrunda in straturile de profunzime. Formeaza o pelicula foarte subtire, imperceptibila la vedere si atingere.

Odata ce suprafata a fost inscriptionata cu vopsea graffiti, acest strat protectiv se indeparteaza foarte usor cu abur, apa fierbinte sau prin actiune mecanica (perie sau buret din otel), indepartand totodata si vopseaua.
Dupa indepartare, suprafata trebuie tratata din nou cu STRIP VAPOR pentru protectie ulterioara.

Disponibil in ambalaj de 1 Kg. La comanda si in ambalaj de 5 Kg si 25 Kg.

Aplicare:

Suprafata trebuie sa fie curata (detergent Lem-3) si uscata; mucegaiul, crustele, petele trebuie indepartate, in caz contrar eliminarea lor ulterioara ar fi dificila. Se aplica produsul in mod uniform folosind o pensula, trafalet, mop sau cu un pulverizator de joasa presiune. In cazul materialelor foarte absorbante recomandam aplicarea produsului in 2 maini, la interval de 30 minute.

Se lasa sa se usuce la aer, iar dupa 12 ore materialul va fi protejat.

Indicativ, cu 1 litru de produs se pot trata suprafete slefuite peste granulatia 800 intre 5 - 15 m2, in functie de tipul si porozitatea materialului.
Indepartare: se face cu un jet de abur sau cu apa fierbinte, astfel incat sa se dizolve materialul de protectie si, in consecinta, sa se indeparteze vopseaua. In mod alternativ, indepartarea se poate face prin actiune mecanica folosind o perie sau buret din sarma. Daca vopseaua nu este indepartata in totalitate, se poate interveni cu decapantul WALL CLEAN (cod 41309) . Dupa indepartare, aplicarea STRIP-VAPOR trebuie repetata pentru a continua protectia.

CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

Pentru cantitati EN-GROS, cereti oferta la email: sales1@maertools.com

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura