Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Impermeabilizant pentru piatra int/ext negru Idea black

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
40206/NE/xx
Out Of stock
Descriere
Impregnant protectiv hidro si oleofug de culoare neagra pe baza siliconica pentru tratarea marmurei, granitului si altor pietre naturale negre.
Penetreaza cu usurinta in porozitatile pietrei, intensificand culoarea neagra, efect ce rezista in timp, chiar si pe suprafetele externe.
Poate fi aplicat si pe pietre lustruite, care sunt rezistente la coloranti. Nu creeaza pelicule inestetice.
IDEA BLACK protejeaza impotriva infiltratiilor de apa sau substante uleioase, intensifica nuanta naturala a pietrei si permite mascarea zgarieturilor si defectelor pietrelor negre.
IDEA BLACK rezista la radiatiile UV si are efect antistatic, ceea ce permite mentinerea suprafetei tratate curate pentru mai mult timp.

Instructiuni de utilizare:

Pregatirea suportului: Suprafata trebuie sa fie curata (se recomanda folosirea detergentuli neutru LEM-3) si uscata; mucegaiul, crustele, petele trebuie indepartate, in caz contrar eliminarea lor ulterioara fiind dificila. Se recomanda curatarea acestora cu detergentul ULTRA-STRIPPER.
Aplicare: Se aplica produsul cu o pensula sau trafalet, la o temperatura de 10-30. Se lasa suprafata sa se usuce timp de 12/24 de ore. Odata uscata suprafata, se indeparteaza excesul de produs folosind o carpa curata sau un burete. Recomandam o atentie deosebita in eliminarea eventualului exces pentru a evita formarea de urme sau pete inestetice. Procesul de polimerizare completa a produsului pe suprafata tratata poate dura pana la 7 zile. Nu diluati produsul. Aplicati doar pe materiale complet uscate.

Randament: In cazul pietrelor lustruite, cu 1 Kg se pot trata cca 15-20 mp. In cazul pietrelor extrem de poroase, cu 1 Kg se pot trata cca 10 mp.

Disponibil in ambalaj de 0,75 Kg. La comanda si in ambalaj de 5 Kg si 25 kg

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=QmueEUZsk80

CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

Pentru cantitati EN-GROS, solicitati oferta la email: sales1@maertools.com

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura