Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Impermeabilizant cu efect de inchidere a culorii Idea Dark

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
40206/xxx
Out Of stock
Descriere
Impregnant protectiv pentru tratarea marmurei, granitului si altor pietre naturale, fie lustruite, fie fiamate, sablate, scapitate etc. Special creat pentru pietre poroase de culoare inchisa sau neagra.

Idea Dark intensifica nuanta naturala a pietrei si permite mascarea zgarieturilor si defectelor pietrelor negre/inchise la culoare.

Poate fi aplicat pe suprafete situate la interior sau exterior, nu se ingalbeneste, patrunde in profunzimea pietrei, nu creeaza pelicule inestetice si lasa piatra sa respire.

Impermeabilizeaza suprafata tratata, este rezistent la razele UV, previne formarea mucegaiului si eflorescentelor.

Instructiuni de utilizare:

Pregatirea suportului: Suprafata trebuie sa fie curata (se recomanda folosirea detergentului neutru LEM-3) si uscata; mucegaiul, crustele, petele trebuie indepartate, in caz contrar eliminarea lor ulterioara fiind dificila. Se recomanda curatarea acestora cu detergentul ULTRA-STRIPPER.

Aplicare: Se aplica produsul cu o pensula, trafalet, mop sau cu un pulverizator de joasa presiune, la o temperatura de 10-30. Se elimina eventualul exces cu un burete sau tamponand cu o carpa uscata. Recomandam o atentie deosebita in eliminarea eventualului exces pentru a evita formarea de urme sau pete inestetice. Lasati suprafata sa se usuce complet, iar materialul va fi protejat. Recomandam aplicarea produsului in mai multre straturi daca este necesar, pana la completa saturare a suprafetei. Pe materialele foarte poroase recomandam aplicarea a cel putin doua straturi, la interval de 2 ore. Nu diluati produsul. Aplicati doar pe materiale complet uscate. In cazul artefactelor de mici dimensiuni, produsul poate fi aplicat prin imersiune completa.

Randament: In cazul pietrelor lustruite, cu 1 lt se pot trata cca 15-20 mp. In cazul pietrelor extrem de poroase, cu 1 lt se pot trata cca 10 mp.

Disponibil in ambalaj de 0,25 Kg si 1 Kg. La comanda si in ambalaj de 5 Kg, 25 Kg, 200 Kg.

CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

Pentru cantitati EN-GROS, solicitati oferta la email: sales1@maertools.com

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura