Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Impermeabilizant cu efect de umed Idea Tropical

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
41779/xx
Out Of stock
Descriere
Protectiv impregnant cu efect de umed pentru pietre lustruite si nelustruite.

Confera un efect estetic deosebit, revitalizand tonalitatea materialului si oferindu-i o stralucire usor antichizata. Efectul estetic il recomanda in special pentru materialele exotice (granit si quartzit brazilian, indian, sud-african, etc.)
Poate fi aplicat pe materiale montate atat la interior cat si la exterior.
Are un efect placut pe materialele lustruite, dar se preteaza in mod deosebit pentru suprafetele sablate, buciardate, fiamate, scapitate.
Protejeaza de infiltratiile de apa, umezeala si de pete diverse, inclusiv de grasimi.
Previne formarea mucegaiului.

Instructiuni de utilizare:

Pregatirea suportului: suprafata trebuie sa fie complet uscata si curata; eventualele pete, mucegaiuri si eflorescente trebuie sa fie curatate inainte de aplicarea tratamentului, in caz contrar indepartarea lor ulterioara va fi mult mai dificila.

Aplicare: aplicati IDEA TROPICAL in mod uniform, cu ajutorul unei lavete din bumbac sau microfibra sau al unei ustensile (pensula, trafalet, mop, suport cu manson), cu grija sa nu creati exces de produs. In cazul materialelor foarte poroase ori daca se doreste intensificarea suplimentara a culorii pietrei, aplicati un al doilea strat de IDEA TROPICAL la interval de 1 - 2 ore de la prima aplicare. In cazul in care constatati ca ati aplicat produs in exces, il puteti indeparta frecand cu o laveta din microfibra in termen de 30 - 60 minute de la aplicare. In cazul aplicarii pe pavimente, asteptati minim 24 de ore inainte de a pasi pe suprafata.

Randament: in cazul granitului nelustruit, cu un Kg de produs se pot trata indicativ 8 - 12 mp de material, in functie de tipologia si finisajul materialului.

Disponibil in ambalaj de 0,250 kg sau la comanda 1 Kg; 5 Kg; 10 Kg; 25 Kg; 200 Kg.

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Uitdbpl4DRU

CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

Pentru cantitati en-gros contactati-ne la adresa de email sales1@maertools.com

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura