Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Gel decapant anti-graffiti No Graf Gel

0 stars: 0.00 din 0 pareri

002 lei Lei
Brand
DIANOS 40263
Cod produs
40263
Out Of stock
Descriere
Produs gel specific pentru curatarea si indepartarea rapida si eficienta a straturilor multiple de graffiti, vopseluri, lacuri.
Adera la suprafetele verticale, deci este indicat pentru indepartarea graffitiului de pe pereti, fatade ale edificiilor, pasaje subterane, locuri de intrunire, structuri publice.
Este eficient atat pe suprafete plane cat si poroase sau denivelate.
Indicat pentru utilizare pe suprafete din gres, klinker, granit, sticla, beton sau pietre.
# Instructiuni de utilizare:
Aplicati NO GRAF GEL in stare pura folosind o pensula, in mod uniform peste inscrisurile de indepartat. Dupa cateva minute pulverizati apa la presiune joasa peste stratul de gel pentru a-l activa fara sa-l indepartati. Lasati sa actioneze pentru o perioada cuprinsa intre un minim de 2 minute si un maxim de 30 de minute, in functie de numarul de straturi de indepartat. Daca aveti de tratat o suprafata poroasa se recomanda efectuarea unei perieri (cu o perie din plastic), dupa care spalati cu apa folosind un aparat de spalat cu presiune. Daca este necesar, repetati aplicarea.
# Atentie! Pe suprafetele vopsite, in special panourile stradale, se recomanda aplicarea gelului pentru perioade scurte de timp, nu mai mult de 2/3 minute pentru a nu deteriora vopseaua originala. A nu se aplica pe suprafete calde.
# CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.DIANOS.RO
#  Pentru cantitati en-gros contactati-ne la adresa de email: vanzari1@dianos.ro sau la  la nr. de telefon 0754 054 103.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura