Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Pasta pentru indepartarea petelor de pe piatra Spot Remover

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
40877/xxx
Out Of stock
Descriere
Este o pasta creata special pentru a inlatura pete de pe pietre naturale precum marmura, granit, ardezie, pietre calcaroase, teracota si ceramica. Curata pete comune, precum cele de ulei, grasime industriala, cafea, mancare, ketchup, etc. Compozitia sa chimica ii permite sa absoarba si cele mai rezistente pete. Formula este noua pe baza de apa cu un miros placut. Nu ataca luciul materialului, nu lasa umbre si reda aspectul estetic original al pietrei.

Este certificat "Food Safe" pentru contactul accidental cu alimentele.

Mod de folosire: Se aplica un strat de pasta in grosime de circa 5 mm deasupra petei de eliminat, dupa 8-10 ore (cu o temperatura de 20) pasta a uscat si scoateti-l cu o perie. Daca temperatura este mai mare, se acopera cu o folie din plastic pentru a pastra umiditate. Dupa 2-3 ore se inlatura folia din plastic si se lasa preparatul sa se usuce.

Recomandari de folosire: Inainte sa aplicati produsul amestecati bine pasta in recipient pentru a o omogeniza. In cazul in care, dupa prima aplicare, pata nu a fost complet indepartata, realizati aplicatii succesive. O data inlaturata pata, se recomanda spalarea cu detergent Lem-3 (cod 40058). A se citi cu atentie eticheta inainte de folosire.

Disponibil in ambalaj de 5 Kg si 20 Kg

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=9OL-DXFOn3k

Pentru cantitati en-gros, solicitati oferta la adresa de email: sales1@maertools.com

CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura