Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Autolucidant profesional pentru piatra Superlux

0 stars: 0.00 din 0 pareri

002 lei Lei
Brand
Bellinzoni 41397
Cod produs
41397
Out Of stock
Descriere
Solutie autolucidanta ce confera stralucire si intensifica la maximum tonalitatea de culoare a oricarui tip de piatra naturala.

- Protejeaza si lustruieste suprafetelor din marmura, granit, mozaic, cuart si piatra naturala in general, fara sa mai fine nevoie de succesiva lustruire mecanica. Formeaza o pelicula foarte stralucitoare si transparenta, ce nu se ingalbeneste si nu se cojeste in timp.
- SUPERLUX E3 este indicat in mod special pentru lustrurirea canturilor si muchiilor, conferind un puternic efect de stralucire si intensificare a culorii materialelor lustruite pana la granulatia 800.
- Formula spray este foarte rapida si eficienta, permitand o mare economie de timp si evitarea folosirii de pensule sau carpe. Permite produsului sa ajunga la unghiurile greu accesibile.
- Randament: pentru lustruirea marmurei si granitului slefuite peste granulatia 800, cu 1 kg de produs se pot trata 60-70 m2 in functie de dilutie

Disponibil in ambalaj de 1,1 Kg, 5 Kg; 25 Kg.

# Produs in Italia

# # CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

#  Pentru cantitati EN GROS, solicitati oferta prin email la adresa sales1@maertools.com sau sau la  la nr. de telefon 0754 054 103

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura