Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Ceara siliconica profesionala pentru piatra Lucido

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
41299/xx
Out Of stock
Descriere
Lucidant siliconic ce potenteaza stralucirea si culoarea suprafetelor slefuite fin. Extrem de usor de aplicat si cu timp de uscare rapid, este ideal atat pentru profesionistii pietrei, cat si pentru utilizatorii neexperimentati. Formula pe baza de silicon garanteaza un efect imediat si rezistent in timp. Permite materialului tratat sa respire, confera un efect intens de umed si nu creeaza pelicule inestetice. Se poate folosi pe suprafete din marmura, granit, alte pietre lustruite, mozaic etc.

Instructiuni de utilizare: Suprafata trebuie sa fie curata (se recomanda detergent LEM-3 cod 40058) si uscata; mucegaiul, crustele, petele trebuie indepartate, in caz contrar eliminarea lor ulterioara fiind dificila. Se recomanda curatarea acestora cu detergentul Ultrastripper (cod 41113).

Agitati bine produsul si aplicati-l in mod uniform pe suprafata cu ajutorul unei pensule sau carpe. Asteptati 10 minute, dupa care stergeti suprafata cu ajutorul unei carpe curate si uscate, indepartand eventualul exces. A nu se dilua. Pentru suprafete aflate la interior. Cu 1 lt de produs se pot trata cca 20-30 m2.

Disponibil in ambalaj de 1lt, 5lt. La comanda 20 lt.

CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

Pentru cantitati EN-GROSS, cereti oferta la email: sales1@maertools.com

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura