Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Cristalizant pentru marmura Vetro Glass

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
40052/xx
Out Of stock
Descriere
Solutie profesionala special conceputa pentru lustruirea si intarirea suprafetelor din marmura, mozaic si marmura recompusa.

Acum puteti renunta la ceruri sau rasini si puteti opta pentru o solutie de lunga durata, care nu doar reda luciul pretioaselor suprafete din marmura, ci le si intareste, protejandu-le de agresiunile externe!
Cristalizantul Vetro Glass provoaca o reactie termochimica prin care se produce topirea superficiala a carbonatului de calciu, substanta aflata in mod natural in compozitia marmurei, avand ca efect o suprafata sclipitoare si extrem de dura, cu efect sticlos.

Tratamentul cu VETRO GLASS inchide complet porozitatile suprafetei tratate, mentinandu-i aspectul elegant si rezistenta mult mai mult timp.

Recomandam aplicarea cristalizantului VETRO GLASS cu ajutorul unei masini monodisc sau cu a masinii de lustruit orbitale

Profesional

Emulsie convertitoare de rugina indicata pentru protejarea suprafetelor metalice oxidabile. Transforma suprafata ruginita intr-o pelicula neagra, lucioasa si rezistenta. Are un timp de actionare rapid. La 18-48 ore de la aplicare suporta acoperire cu orice fel de vopsea acrilica, emailuri, epoxidice, solventi etc. Suprafetele tratate suporta temperaturi de pana la 90 C, fara deteriorarea peliculei. Dupa uscarea finala, culoarea este neagru stralucitor (la 2-3 straturi aplicate) care nu are nevoie sa fie vopsita.
Kelfer+ este un produs profesional ce se foloseste cu succes in domenii ca: cel naval, auto, casnic sau in constructii, hale din metal, etc. Poate fi aplicat si in medii inchise pentru ca nu este inflamabil sau toxic.

Disponibil in ambalaj de 0,50 Kg, 1 Kg si 5 Kg. La comanda in ambalaj 25 Kg sau EN-GROS

CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

Pentru cantitati en-gross, va rugam sa ne contactati la adresa de email sales1@maertools.com

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura