Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Impermeabilizant antichizant cu efect de umed Antik

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
40205/xx
Out Of stock
Descriere
Solutie pentru impermeabilizat si antichizat marmura, granit, alte pietre naturale.

Protejeaza piatra de pete de grasimi, uleiuri, umezeala etc. Confera suprafetei tratate un placut aspect umed-satinat.

Ideal pentru suprafete sablate, buciardate, fiamate, scapitate. Poate fi folosit si pe materiale periate si, in functie de efectul estetic dorit, chiar pe suprafete polishate.

Probele efectuate in laborator demonstreaza rezistenta produsului la radiatiile UV. Piatra tratata nu isi schimba culoarea nici dupa expunere indelungata la radiatiile solare.

Previne formarea mucegaiului.

Instructiuni de utilizare:

Pregatirea suportului: suprafata de tratat trebuie sa fie complet uscata si curata, fara urme de praf; eventualele pete, mucegaiuri si eflorescente trebuie sa fie curatate inainte de aplicarea tratamentului, in caz contrar indepartarea lor ulterioara va fi mult mai dificila.
Aplicare: pensula, trafalet, mop, laveta curata si uscata. Se recomanda, atunci cand este posibil, aplicarea ANTIK cu ajutorul unei pensule, deoarece permite o mai precisa patrundere a tratamentului. Aplicati ANTIK exercitand o usoara presiune pentru a permite patrunderea in fisuri, unghiuri si cavitatile materialului. In timpul aplicarii produsului si al uscarii suprafetei, temperatura suportului trebuie sa fie intre 10 si 30 C. In cazul in care tratati pardoseli cu sistem de incalzire, debransati sistemul de incalzire si asteptati ca piatra se se raceasca inainte de a aplica ANTIK.

Randament: Pentru protejarea marmurei si granitului lustruite peste granulatia 800, cu un litru de produs de pot trata cca. 30 - 40 mp. In cazul pietrelor calcaroase, poroase, mozaic etc., marmura si granit lustruite pana in granulatia 800, cu un litru de produs se pot trata cca. 10 - 15 mp.

Disponibil in ambalaj de 1 Kg; 5 Kg; 10 Kg.

CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

Pentru cantitati EN-GROSS, solicitati oferta la email: sales1@maertools.com

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura