Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Lac impregnant si consolidant Strong 2000

0 stars: 0.00 din 0 pareri

003 lei Lei
Brand
Bellinzoni 40829
Cod produs
40829
Out Of stock
Descriere
Tratament hidrofug consolidant ce penetreaza in profunzimea pietrelor poroase, corodate sau friabile, protejandu-le de infiltratiile de apa, umiditate, agenti atmosferici, smog si ploi acide. Are efect de consolidare, prevenind dezagregarea pietrelor corodate si calcifierea marmurei. Nu altereaza aspectul original al pietrei, nu are efect umed sau lucios. Previne formarea mucegaiului si a eflorescentelor.

Utilizare: Suprafata trebuie sa fie curata (detergent Lem-3) si uscata; mucegaiul si eventualele impuritati trebuie indepartate de pepiatra. Pentru podelele care au fost ceruite anterior, se recomanda spalarea acestora cu decerantul Decer-dos. Se aplica produsul intr-un strat cu o laveta, pensula, mop sau pulverizator. Dupa 10 - 15 minute de la aplicare, se elimina excesul cu o laveta absorbanta.

Daca materialul este poros se poate aplica un nou strat la 1 ora dupa prima aplicare. Se recomanda aplicarea pana la completa saturatie a materialului. Pentru pietrele cu neregularitati, recomandam aplicarea STRONG 2000 cu ajutorul unei pensule. Timpul de uscare este de minim 24h.

Cu un litru de produs se pot trata in jur de 8-15 mp, in functie de cat de absorbant este materialul. Pentru intretinerea tratamentului se recomanda folosirea periodica a detergentului neutru Lem-3 (cod 40058) sau Lava lucida L&L. (cod 40055)

Disponibil in ambalaj de 1 lt, 5 lt. La comanda in ambalaj 25 lt, 200 lt sau EN-GROS

CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura