Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Impermeabilizant special Block D70 Eco + Food Safe

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
40051/xx
Out Of stock
Descriere
Tratament hidrofug si oleofug, pentru suprafete absorbante, protectiv transparent pe baza de apa, este ideal pentru protectia suprafelor din marmura, granit, alte pietre naturale, cotto, gresie, ceramica, atat la interior cat si la exterior, verticale si orizontale, impotriva apei, uleiurilor, grasimilor alimentare si a umiditatii.

Previne formarea mucegaiului si ii permite suprafetei sa respire. Consolideaza piatra, conferinu-i rezistenta crescuta.

Este certificat "Food Safe", in conformitate cu normele si standardele europene privind contactul accidental cu alimentelesi protectia mediului. Din acest motiv, este indispensabil in tratarea suprafetelor din bucatarii, restaurante, macelarii, industria alimentara etc.

Utilizare: Suprafata trebuie sa fie curata (se recomanda detergentul Lem-3, cod 40058), fara urma de praf, dar umiditatea nu constituie o problema. Pentru suprafetele care au fost ceruite anterior, se recomanda spalarea acestora cu decerantul Decer-Dos (cod 40053).

Temperatura ambientala optima la care se poate face aplicarea este intre 10 si 30 de grade Celsius. Aplicati produsul in mod uniform pe suprafata cu ajutorul unui mop/burete/laveta, asteptati 5 minute si repetati aplicand pe sens incrucisat. Lasati sa se usuce bine 24 de ore. Daca materialul este foarte absorbant (sandstone, pietre calcaroase, cotto etc.) operatia se repeta inca o data. Pentru intretinere se recomanda spalarea periodica a suprafetei cu detergentul Lava Lucida L&L (cod 40055).

Produs este disponibil in varianta spray la 0,25 Kg, 1 Kg, 5 Kg. La comanda in ambalaj 25 Kg.

CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

Pentru cantitati EN-GROS, cereti oferta la email: sales1@maertools.com

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura