Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Mastic Astra 24K super transparent solid 1,2 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
41100
Out Of stock
Descriere
Mastic bicomponent, foarte transparent, pentru a lipi, umple, etansa marmura si pietrele naturale. Este indispensabil pentru lucrari pe suprafete din marmura sau pietre deschise la culoare (exemplu travertinul cand doriti sa accentuati efectul de transparenta - efectul de sticla, obtinut facand vizibile in profunzime gaurile caracteristice). Puterea adeziva excelenta, combinata cu transparenta perfecta, face ca ASTRA 24K sa fie produsul ideal pentru imbinarea bucatilor de marmura si pietre deschise la culoare, i n cazul carora aspectul cristalin al masticului este un factor nu doar privilegiat, ci indispensabil. Odata intarit complet (in jur de 3 ore la o temperatura minima de 15-20), masticul poate fi slefuit sau lustruit. Este rezistent la majoritatea produselor chimice: uleiuri, grasimi, detergenti, solventi. Daca se doreste obtinerea efectului de “sticla colorata”, se pot adauga colorantii nostri speciali pentru masticuri, ce nu afecteaza puterea de lipire (cod 41245/xx: alb, galben, rosu, maro, negru)
se foloseste pentru suprafetele verticale pentru operatiuni de chituire, lipire, umplere etc.

Cod 41025: Astra 24K lichid: se foloseste pentru suprafetele orizontale pentru operatiuni de chituire, lipire, umplere etc
Disponibil in forma lichida in ambalaj de 1 kg

Utilizare: Nu se dilueaza, este gata de folosire. Daca se doreste adugarea de coloranti, acestia trebuie inglobati inainte de adaugarea catalizatorului. Suprafata care trebuie lipita sau chituita trebuie sa fie foarte curata si uscata. Se adauga intaritor 2% din masa totala a masticului, apoi se amesteca pana se obtine o pasta omogena si se aplica folosind o spatula.

Sugestie pentru utilizare si recomandari: Puteti utiliza un procent mai mic sau mai mare de calizator pentru a accelera sau incetini catalizarea. Recomandam efectuarea unei probe cu o cantitate mica de produs anterior aplicarii. Dupa ce a fost amestecat cu catalizatorul, produsul poate fi lucrat pentru o perioada maxima de 15 minute (la 20  C). Nu catalizati tot produsul in acelasi timp pentru a preveni efectul in masa, care accelereaza intarirea produsului.

CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

Pentru cantitati EN-GROSS, solicitati oferta la email: sales1@maertools.com

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura