Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Mastic Epox 2000 crem transparent kg 1,6 catalizator inclus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
40063 40063/C
Out Of stock
Descriere
Mastic epoxi bicomponent indicat pentru a intari, lipi, chitui granit, marmura sau alte pietre. Special pentru suprafete orizontale. Puterea de lipire superioara permite umplerea si corectarea imperfectiunilor, inclusiv a celor importante, de pe artefacte valoroase care altfel ar fi irecuperabile. Este rezistent la intemperii, solventi, substante alcaline si acide. Este cel mai bun mastic pentru chituit marmura, granit, piatra.

Masticul poate fi colorat folosind coloranti adecvati. (cod 41245/xx)

Tipuri disponibile: transparent lichid cod 40063 (pentru intarire suprafete orizontale) si solid cod 40061 (pentru suprafete verticale).

In ambalaj de 1 kg (component A) + 0,5 kg (component B) Bucatile de lipit sau chituit trebuie sa fie curate, uscate perfect si lipsite de praf. Se amesteca cele doua componente in raportul 2:1 (A : B), folosind cantitati mici de produs pentru a evita o intarire prea rapida a intregului compus (efect de masa). Umiditatea aerului poate influenta timpul de reactie si rezultatul. Spalarea poate fi efectuata dupa 4-5 ore. Completa polimerizare intervine dupa 7-8 zile.

Sugestie pentru utilizare si recomandari:

Este posibil sa se utilizeze un procent mai mic sau mai mare de calizator pentru a accelera sau incetini catalizarea. Nu se recomanda folosirea colorantului mai mult de 2% in greutate, deoarece poate micsora puterea de lipire. Produsul dupa ce a fost amestecat cu catalizatorul, poate fi lucrat pentru o perioada maxima de 15 minute tinand cont ca nu este sugerata aplicarea la temperaturi de sub 10 C.
Se poate indeparta excesul de mastic folosind spaclu plastic si decapantul ultrastripper (cod 41113) cu o laveta.
Culori: transparent, crem, la comanda alb si negru.

CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL  ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

Pentru cantitati EN-GROSS, solicitati oferta la email: sales1@maertools.com

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura