Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Spray igienizant pentru aer conditionat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

002 lei Lei
Brand
DIANOS  42001
Cod produs
41001
Out Of stock
Descriere
Spray parfumat specific pentru sanificarea instalatiilor de climatizare.
Actiune bactericida si sanificanta.
Elimina fungii, mucegaiurile, bacteriile si microorganismele ce cauzeaza mirosuri neplacute in instalatiile de climatizare.
Indicat pentru toate tipurile de instalatii fixe si pentru automobile.
# Instructiuni de utilizare:
SISTEME FIXE (SPLIT SAU FAN COIL) Se recomanda curatarea filtrelor inainte de aplicare. A se agita recipientul inainte de folosire. Opriti sistemul de aer conditionat si, daca acesta o permite, indepartati usita de protectie a filtrelor sau grilajul si pulverizati produsul direct la interior. Inchideti usita sau repozitionati grilajul. In cazul in care sistemul nu permite indepartarea grilajului, pulverizati produsul printre fantele acestuia, folosind sonda din dotare. Lasati produsul sa actioneze timp de 15 minute, cu aparatul de aer conditionat deconectat, astfel incat solutia dezinfectanta sa se poata depozita si actiona.
Puneti in functiune instalatia de aer conditionat, deschizand toate ferestrele din incapere; in primele minute este posibil, in special in cazul sistemelor care nu au fost niciodata dezinfectate, sa se perceapa miros de mucegai. Acest lucru este perfect normal si indica faptul ca solutia actioneaza corect, indepartand mai intai murdaria si mucegaiul existente, pentru ca apoi sa isi desfasoare actiunea bactericida si de indepartare a mirosurilor.
INSTALATII DE AER CONDITIONAT AUTO Agitati bine produsul. Utilizati sonda de pulverizare din dotarea produsului. Cu sistemul de aer conditionat oprit, pulverizati produsul direct printre grilele de ventilatie, cate 5 secunde pentru fiecare. Lasati ca produsul sa actioneze circa 10 minute, apoi activati sistemul de aer conditionat, pornind recircularea aerului, timp de alte 10 minute. Aerisiti habitaclul.

#  CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.DIANOS.RO
# Pentru cantitati en-gros contactati-ne la adresa de email: vanzari1@dianos.ro sau la  la nr. de telefon 0754 054 103
Trimite mesaj
Din Gura in Gura