Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Activator biologic Dianos DS 1000 10 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

001 lei Lei
Brand
DIANOS 40285
Cod produs
40285.
Out Of stock
Descriere
Produs specific pentru metabolizarea naturala a substantelor organice. Rezultat al cerecetarii biotehnologice, DS 1000 este alternativa ecologica, inofensiv pentro om si mediu, nu polueaza, nu este coroziv si nu este toxic. Culturile bacteriene speciale naturale pe care le contine accelereaza procesele spontane de degradare si puternicul neutralizator de mirosuri anuleaza perceptia diverselor mirosuri.

- Descriere si caracteristici:

- Produs specific pentru metabolizarea naturala a substantelor organice. Rezultat al cercetarii biotehnologice, este alternativa ecologica, inofensiva pentru om si mediu, la produsele poluante, corozive si toxice. Culturile bacteriene speciale naturale accelereaza procesele spontane de degradare si puternicul neutralizator de mirosuri inhiba perceptia mirosurilor neplacute.
- DS 1000 este un produs concentrat extrem de activ. Se dilueaza in proportie de 2%. Se aplica manual sau cu sisteme automatice de dozare.
-Indicat pentru pubele, structuri de recoltare si tratare a deseurilor, platforme, containere, compactoare si alte utilaje.

- - Instructiuni de utilizare:

- Inchideti flaconul dupa folosire si depozitati-l intr-un loc uscat si aerisit, la temperaturi intre 0C si 45C.    - Agitati produsul inainte de utilizare si repetati aplicarea in mod regulat.
-Temperatura in mediul aplicarii trebuie sa fie intre 5C si 45C.
-pH de utilizare pentru valori cuprinse intre 5,5 si 9,5; rezultatele optime se obtin la valori cuprinse intre 6,0 si 8,0.
-Diluati doar cantitatea de produs pe care o veti utiliza pe parcursul zilei, in apa curata la temperaturi cuprinse intre 20C si 45C.     - Nu utilizati impreuna cu produsul substante puternic acide, alcaline, dezinfectante si/sau igienizante intrucat reduc eficienta activatorului biologic.
-Nu generati aerosoli in medii inchise!

- - Actiune:

- Pavimentele poroase, compactoarele, containerele, ghenele, platformele si cuvele de stocare ce intra in contact cu materialul organic, chiar daca sunt spalate in mod frecvent, sunt oricum sursa de mirosuri neplacute.
- Activatorul biologic DS 1000 actioneaza pe orice tip de suprafata, microorganismele sale penetreaza in porozitati si in micile unghiuri, eliminand substantele organice ce produc mirosurile: in acelasi timp neutralizatorul elimina instantaneu perceptia mirosurilor neplacute.
- Formula sa lichida garanteaza o mare facilitate de folosire, in special in mediile automatizate.

-DOZE RECOMANDATE

Diluati in proportie de 2% in apa (1 litru la 50 de litri de apa) - doar cantitatea de utilizat pe parcursul zilei.

-PAVIMENTE POROASE, CUVE, ACUMULARI DE GUNOI ETC.

Prima saptamana: Utilizati 1 lt de solutie pentru circa 2 m2.
Intretinere: Utilizati 1 lt de solutie pentru circa 4 m2.

- GHENE, CONTAINERE, FILTROPRESE, COMPACTOARE ETC.

Pentru containere care sunt curatate pentru prima data, diluati produsul in proportie de 3%.
La gol: Turnati pe fundul containerului 200 ml de solutie.
In timpul functionarii: Aplicati din abundenta, in special pe deseuri.

- - ATENTIE!

- Inchideti flaconul dupa folosire si depozitati-l intr-un loc uscat si aerisit, la temperaturi intre 0C si 45C. - Agitati produsul inainte de utilizare si repetati aplicarea in mod regulat.
- Temperatura in mediul aplicarii trebuie sa fie intre 5C si 45C.
- pH de utilizare pentru valori cuprinse intre 5,5 si 9,5; rezultatele optime se obtin la valori cuprinse intre 6,0 si 8,0.- Diluati doar cantitatea de produs pe care o veti utiliza pe parcursul zilei in apa curata la temperaturi cuprinse intre 20C si 45C.
- Ambalaj de 10 Kg

- CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.DIANOS.RO

-     Pentru cantitati en-gros contactati-ne la adresa de email merob49@gmail.com sau la nr. de telefon 0754.054.103.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura