Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Dezincrustant acid Power

0 stars: 0.00 din 0 pareri

001 lei Lei
Brand
DIANOS 40080/xx
Cod produs
40080/xx
Out Of stock
Descriere
Solutie acida cu efect dezincrustant / dezoxidant, combinat cu un mix detergent cu efect degresant.

Nu degaja vapori acizi, nu contine acizi minerali inorganici periculosi pentru mediu cum ar fi acidul clorhidric, nitric sau fluorhidric.
Gratie mixului special cu un acid organic de noua generatie, produsul are excelente proprietati dezoxidante atat pe aliaje feroase (fier, otel), cat si pe aliaje usoare cum ar fi cele ale aluminiului si cuprului.

Aplicarea sa permite reimprospatarea aspectului original al suprafetelor metalice indepartand pe rand: reziduuri de substante grase, depozite calcaroase si urme de oxidare si rugina.

ACID POWER este un produs recomandat pentru curatarea peretilor la vedere, peretilor metalici, fatadelor cladirilor si orice suprafata expusa actiunii agentilor poluanti.

Instructiuni de utilizare:

Pentru curatenia normala: Diluati produsul in apa in proportie de 5% - 10%. Aplicati solutia pe suprafata de tratat folosind un mop. Lasati sa actioneze timp de cateva minute, apoi clatiti bine.

Pentru indepartarea depozitelor de murdarie (dezincrustare): Diluati produsul in apa in proportie de 30% pentru a indeparta depozitele de calcar si/sau ciment. Frecati cu o perie din plastic, in special daca suprafata este poroasa. La final clatiti foarte bine.
Pentru degresarea, indepartarea depozitelor de murdarie si a urmelor de oxidare de pe pereti metalici: Diluati produsul in apa in proportie de 10% - 30% in functie de consistenta stratului ce trebuie indepartat. Aplicati solutia folosind o laveta imbibata, de sus in jos. Frecati in special zonele cu depozite sau urme de oxidare majore.
Efectuati o clatire neutralizanta folosind produsul Smart Special si apoi clatiti din nou cu apa curata.

* Disponibil in ambalaj de 1 Kg; 5 Kg; 10 Kg;
# Produs in Italia

# # CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO
Trimite mesaj
Din Gura in Gura