Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Disc termic Kunzle & Tasin, pentru monodisc

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2499 lei Lei
Cod produs
40840
Out Of stock
Descriere
Discul termic, printr-un mecanism patentat, incalzeste pavimentul in timpul lucrului cu masina monodisc.

Prin urmare este accesoriul indispensabil pentru profesionisti la operatiuni de cristalizare a pardoselilor din calcar, marmura, terrazzo etc. Folosind discul termic, cristalizarea pavimentelor devine un proces mult mai simplu si mai rapid, iar stralucirea rezultata este mai puternica si mai durabila.

Specialistii stiu ca reactia chimica dintre cristalizant si marmura este mai rapida si mai puternica daca pavimentul atinge o temperatura ridicata. Folosirea discului termic economiseste timp si efort, iar efectele cristalizarii sunt mai persistente. Se poate atinge o eficienta de cristalizare de 40/50 mp / ora, folosind orice masina monodisc de putere suficienta.

Alimentarea la 230 V permite folosirea in orice tip de ambient.
In plus, numarul mai mare de rotatii pe minut (280 rpm) creste si eficienta celorlalte operatiuni, cum ar fi slefuirea, lustruirea, ceruirea (in acest caz se va instala pe disc padul corespunzator si NU se va alimenta la reteaua electrica).

Sistem de prindere tip Wirbel, Ghibli, Bellinzoni. La cerere, se poate furniza cu sistem diferit de prindere. Va rugam sa specificati in Observatii la comanda ce tip de monodisc aveti / ce sistem de prindere doriti.

Diametru: 43 cm.
Rotatii pe minut: 280
Alimentare: 230 V
Frecventa: 50 Hz

OFERTA SPECIALA CU PRET REDUS! Pret 5.040 Ron, redus 2499Ron (50%)
Pretul include taxa TVA de 19%
STOC LIMITAT

CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

*Produsele cu pret redus nu sunt utilizate, dar pot prezenta    urme si/sau zgarieturi care nu afecteaza functionalitatea acestora. Prin urmare, pentru produsele cu pret redus sau aflate in promotii NU se accepta retururi. Daca doriti sa inspectionati starea produsului inainte de achizitionare, va invitam sa selectionati metoda de livrare "Ridicare din magazin". In caz contrar Maer Tools s.r.l. nu isi asuma nicio responsabilitate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura