Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Ceara lichida siliconica VX-SL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

04 lei Lei
Brand
40050
Cod produs
40050/xx
Out Of stock
Descriere
Ceara lichida profesionala pentru piatra naturala - marmura, granit, mozaic, gresie portelanata etc.

Intensifica tonul si confera stralucire oricarui material lustruit peste granulatia 800.
Formula speciala, pe baza de silicon modificat, asigura un timp de uscare extrem de rapid. Aceasta faciliteaza si accelereaza urmatoarele etape de prelucrare atunci cand este cazul.
Poate fi folosita atat in cadrul liniilor de ceruit automatizate cat si manual, pe suprafete deja instalate si obiecte decorative atat la interior cat si la exterior.
VX-SL este ideala pentru utilizarea inclusiv pe suprafete verticale si obiecte decorative.
Compozitia pe baza de silicon confera un efect hidrofug si protectie materialului tratat.

Disponibil in ambalaj de 1 Kg sau la comanda si in ambalaj de 5 Kg si 25 Kg.

Instructiuni de utilizare: VX-SL poate fi folosita atat manual, cat si prin procedeu automatizat. Aplicati in mod uniform pe sprafata bine curatata, uscata, fara urme de praf. Lasati sa se usuce circa 5-10 minute (in functie de temperatura ambientala). Pentru a obtine o stralucire mai puternica se recomanda frictionarea cu o pasla uscata sau cu un burete din otel cu granulatie fina (nesapunit), sau chiar cu o perie. Pentru lustruirea automatizata se poate utiliza o masina de lustruit orbitala cu viteza redusa (max. 2000 rotatii) cu disc din pasla sau casca textila. In cazul aplicarii pe pavimente, lustruirea se va efectua cu masina monodisc cu burete din otel sau cu masina de lustruit pavimente cu casca pentru lustruit sau burete din otel. Ceara lichifa VS-XL este indicata in special pentru aplicarea la liniile de productie de lastre, semilastre si placi. Aplicarea se va putea efectua daca la linia de productie este instalata o masina de ceruit automatica dotata cu 1 electroventilator pentru uscarea materialului inainte de ceruire, 1 dozator-temporizator automatic pentru reglarea cantitatii si frecventei cu care ceara este distribuita, 1 cap de ceruire pentru distribuirea omogena, 1 electroventilator pentru uscarea cerei aplicate, 1 sau 2 capete pentru lustruit cu perii.

Randament: Pentru ceruirea marmurei si granitului lustruite peste granulatia 800, cu un kg de produs se pot trata aproximativ 25 - 30 mp.

- CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO
Pentru cantitati en-gros contactati-ne la adresa de email sales1@maertools.com sau la la nr. de telefon 0754.054.103

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura