Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Detergent autolucidant intretinere zilnica L&L Lava Lucida

0 stars: 0.00 din 0 pareri

003 lei Lei
Brand
Bellinzoni 40055
Cod produs
40055
Out Of stock
Descriere
Produs profesional ideal pentru intretinerea rapida a pavimentelor din piatra naturala si gres/ceramica, datorita formulei exclusive a combina intr-o singura operatiune curatarea si actiunea de ceruire. Reda culoarea si luciul podelelor, protejandu-le de amprente si urme lasate de traficul pietonal de zi cu zi. Poate fi utilizat manual, cu ajutorul unui mop, sau cu masina de spalat pardoseli atat in spatii cu trafic intens (supermarket-uri, cinematografe, hoteluri, restaurante, aeroporturi, centre comerciale etc.), cat si in spatii casnice.

# Este certificat "Food Safe", in conformitate cu normele si standardele europene recente privind siguranta mediului, acest lucru il face special pentru utilizarea in bucatarie, restaurante, industria alimentara etc

Utilizare:

1) Spalarea manuala: se spala suprafata cu mopul diluand produsul in proportie de 30-50 ml la un litru de apa, infunctie de murdarie. Asteptati pana la uscare aproape completa apoi lustruiti cu o laveta pentru a obtine luciul dorit.
2) Spalare cu masina: diluati produsul direct in rezervor in proportie de 20 ml la un litru de apa, dupa care se trece laspalarea suprafetei. Asteptati pana la uscare aproape completa apoi lustruiti cu masina monodisc echipata cu unpad alb.

💎 Randament: Cu un litru de produs se pot trata in jur de 250-300 mp, in functie de dilutie.

Disponibil in ambalaj 1 Kg; 5 Kg; 25 Kg.

🔶 CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura