Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Mop plat antistatic Standard

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
41342
Cod produs
41342
Out Of stock
Descriere
Mop pentru curatrea la uscat a pardoselilor si pentru lustruire manuala. Se poate folosi pentru toate podelele lustruite: din piatra naturala, parchet, linoleum, epoxy, beton, gresie.

Indeparteaza particulele abrazive de praf, impuritati, nisip ce in timp zgarie si matuiesc suprafetele. Folosirea acestora este recomandata zilnic pentru indepartarea impuritatilor, in special pentru suprafete delicate cum ar fi marmura, pe care aspiratorul le poate zgaria. De asemenea, mopurile plate din bumbac pot fi folosite pentru aplicarea manuala a cerurilor si lustruirea suprafetelor.

Un alt procedeu recomandat de specialistii pietrei naturale este uscarea pardoselilor din piatra naturala, in special marmura, dupa spalare (pentru a preveni oxidarea particulelor feroase din marmura si alterarea culorii acesteia), operatiune pentru care mopurile plate sunt ideale. Mopurile au proprietati antistatice si sunt disponibile pe variante de latime cuprinse intre 30 si 120 cm, pentru toate spatiile, de la cele casnice lsi pana a cele industriale.

Maner usor si ergonomic din aluminiu.
Compozitie: bumbac si poliester.
Partea textila a mopului se poate spala in masina de spalat rufe, la ciclul normal de 30 C.
Rezerve disponibile la noi.

- IN OFERTA SPECIALA CU PRET REDUS:  DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

Stoc limitat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura