Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri
Produse (528)

Masina profesionala de profilat Master 3500

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
40946
Out Of stock
Descriere
Masina de profilat canturi
Randament maxim la costuri minime pentru orice tip de profil!

Masina de profilat canturi Master 3500  sunt visul oricarui profesionist in marmura sau granit! Usoare, cu dimensiuni reduse, portabile, cu ele puteti realiza orice tip de profil, de la degrosare la finisare. Nu mai aveti nevoie de sabloane, nu mai aveti nevoie de alte masini, NU trebuie sa va mai feriti de socuri electrice ori de alte accidente!

LUCREAZA FARA PRAF - nu mai trebuie sa folositi protectie speciala impotriva prafului pentru ca…
NU AVEŢI NEVOIE! FARA COSTURI DE INTREŢINERE

Firma producatoare, nume de prima marime in domeniul productiei masinilor si utilajelor de prelucrat piatra, a conceput si construit aceste modele cu multe si importante imbunatatiri in avantajul dumneavoastra! Aceste masini sunt proiectate si realizate in conformitate cu normele internationale de calitate si protectie a muncii, fiind agreate de majoritatea producatorilor si prelucratorilor de piatra.

Masinile asigura astfel, productivitate si calitate sporita in procesul de prelucrare a unei game extrem de numeroase de forme si modele de canturi.

Dotate cu motor usor si puternic, cu sistem de racire interna, dubla izolatie si fiabilitate ridicata si cu sistem performant de racire a frezei MASTER 3500 este mult mai usor manevrabile gratie unui sistem ingenios instalat pentru deplasare:

- este echipata cu un motor trifazic alimentat la o tensiune de 380 V, 35 A, 50/60 Hz, dezvolta o putere de 3KW si turatie variabila 2800/5600 rot/min;
- motorul este astfel construit incat sa reziste in sarcina 24 de ore din 24;
- este prevazuta cu sistem de deplasare pe panza de apa;
- transformator 380/ 48 V, 3000 W(MEM 3000);
Izolatie CH, term. 140o C
Carcasa este din fibra de sticla (masina foarte usoara), structura mecanica este din aluminiu cu suruburi din otel inoxidabil.
Dotata cu un comutator de viteza, prin care se regleaza viteza mandrinei si semnalizare luminoasa care indica stadiul masinii: ON (in functiune), OFF (oprita).

CUMPARATI DIRECT LA MAGAZINUL ONLINE: WWW.MAGTOOLS.RO

Pentru cantitati EN GROS, solicitati oferta prin email la adresa sales1@maertools.com

*Imaginea nu este reprezentativa, produsul putand fi livrat in alt tip de ambalaj.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura